Eroa kirkosta Verolaskuri Media Ole mukana Palaute På svenska
Lisätty: 2007-09-24

Dawkinsin Jumalharha -kirja ministereille

Tampereen vapaa-ajattelijat ry on lahjoittanut valtioneuvoston kaikille ministereille Richard Dawkinsin kirjan Jumalharha. Tunnettuna tiedemiehenä Dawkins kuvaa osuvasti uskonnosta aiheutuvia ongelmia.

Tampereen vapaa-ajattelijat pyrkivät kampanjallaan kiinnittämään huomioita Suomen uskonnottomien nykyiseen heikkoon asemaan ja varsinkin nostamaan keskusteluun valtionkirkkojen erityisaseman. Uskonnot ovat osapuoli tai suoranainen syy lähes jokaisessa nykyisistä maailmanpoliittisista kriiseistä. Suomen eduskunnan ja poliittisten puolueiden tulisi tehdä kaikkensa, jotta uskontojen merkitys maailmanpolitiikassa ja suomalaisessa yhteiskunnassa vähenisi.

Tampereen vapaa-ajattelijat ry on uskonnottomien yhdistys, jonka tavoitteena on mm. kaikkien uskontojen ja vakaumusten saattaminen tasa-arvoisiksi sekä uskonnottomien etujen valvonta. Tampereen vapaa-ajattelijat on Vapaa-ajattelijain liiton paikallisyhdistys. Yhdistys on tullut tunnetuksi eroakirkosta.fi -palvelusta. Tämän palvelun kautta evankelis-luterilaisesta kirkosta on eronnut alle neljässä vuodessa noin 80 000 henkeä.

Asiaanliittyvää

» Ministereille kirjeiden kooste