Eroa kirkosta Verolaskuri Media Ole mukana Palaute På svenska
Lisätty: 2015-09-11

Tiedote

Hallituksen säästöt ja pakolaiset aiheuttavat kirkosta eroamista

Kirkosta eroaminen on ollut viime päivinä lähes nelinkertaista normaaliin verrattuna. Eilen kirkosta erosi 339 ja keskiviikkona 368. Normaalisti tähän aikaan vuodesta kirkosta eroaa noin 100 jäsentä päivässä. Palautteissa kirkosta eroamisen syyksi ilmoitetaan kirkon pakolaispolitiikka ja hallituksen leikkaukset.

"islamistien majoitus kirkkoihin!!!!"

"Hallituksen kaavailemat leikkaukset jotka koskevat minua rajusti. Teen jatkuvaa kolmivuorotyötä. Leikkauksien hyöty menee monikansallisen yhtiön omistajille.Paikkaan menetykseni kirkosta eroamisella."

"En halua tukea islamilaisten maanvalloitusta."

"Pakolaisten hyysääminen!!!!!suomessakin olisi apua tarvitsevia, nyt tuli mitta täyteen."

"Liian kovat veron korotukset ylisellä tasolla/ pienituloisilla"

"Mamujen ääreötön suosinta kirkon puolesta! Kuinka monta näkäistä,koditonta ja sairasta täällä tarvii apuaan? Ei ole ev.lut kirkko järjestänyt esim. someen videoita, jotta tervetuloa apua hakemaan..kyllä pistää vihaksi Teidän käytös. Ensin suomalaiset, sitten muut. Hävetkää, Jumala rankaisee vielä, kun lähimmäiset hylätään ja mediaseksikkyyttä hakevana hyysäätte mamuja!!!!"

"Maahanmuutto/turvapaikanhakija myönteisyys, Israelin tukeminen, kirkko ei jaa mitään yhteisiä tai oikeaoppisia arvojakaan."

"perseestä toi teidän keräys juttu, ne jotka oikeesti apuu tarviin on siel maassa, ei tääl, siel on ne naiset ja lapset, ei nää kollit"

"Olette unohtaneet oman maan kansalaiset ja huono-osaiset tämän pakolaiskriisin aikana. Kirkko ei täytä enään sitä mihin minun uskoni perustui."

"Musulmaani kaulankatkojien tukeminen ja islamisaation edesauttaminen eli oman oksan vakava sahaaminen. koraanissa on suoraan tappokäskyt kristittyjä kohtaan ja nämä saatanan idiooti ottaa avosylin vastaan partalapsukaisia paksuvatsaisia sellaisia vitun eurooppa."

"Kirkko tukee islamisaatiota ja terrorismia..."

"Kirkko ottaa avosylin vastaan ns. Turvapaikan hakijoita joilla ei ole mitään hätää."

"Kari Mäkisen, Irja Askolan ja kirkon linja. Alkuperäiset ja oikeat opit ollaan hautaamassa."

"Hallituksen kaavailemat säästötoimet iskevät yksinhuoltaja hoitajan tuloihin nyt pahasti."

"Hallituksen leikkauslista"

"Eroan kirkosta koska kirkot on muuttunut moskeijoiksi. Autavat islamin uskosia mutta ei suomalaisia köyhiä. En halua tukea tuollaista. Vituttaa et oon maksannu 10000e ja se menei 17vuotiaten Lapsien ja elintaso islamistien yllä pitoon"

"hallituksen takia ! ei ole enään muuta mistä voin säästää ."

"En halua, että minun verorahoillani tuetaan islamisaatiota... Hädänalaisten auttaminen on jotain muuta kuin se, mitä kirkko nyt tekee."

"Teillä ei taida olla tietoakaan, mitäs islam on ja mitä koraani kertoo. En aio olla tukemassa tätä islamisaatiota! "

"Verot ja muut pakolliset maksut ovat nyt jo isoja. Hallituksen eiliset päätökset johtivat tähän."

"Miehittäjien hyysääminen"

Leikkaukset ja veronkiristykset ovat aiemminkin näkyneet eroluvuissa. Esimerkiksi vuonna 2011 YLE-vero aiheutti yli tuhat eroa. Tunnetuin esimerkki ilmiöstä on 90-luvun alun lama. Vuonna 1992 kirkosta erosi yli 30000 jäsentä, ennätys jota ei ylitetty ennen eroakir kosta.fi-palvelun aikaa.

Eroakirkosta.fi on vuonna 2003 avattu palvelu, jonka tarkoituksena on nostaa esiin valtion ja kirkon ero. Sen avulla valtionkirkoista on eronnut lähes puoli miljoonaa ihmistä. Vapaa-ajattelijoiden mielestä valtion on kohdeltava kaikkia yhdenvertaisesti uskonnosta tai vakaumuksesta riippumatta. Kahden kirkon suosiminen tarkoittaa muiden uskontojen ja uskonnottomien syrjintää.

TIEDOKSI TOIMITUKSILLE:

Tiedotteeseen lainatut erosyyt on valittu isommasta joukosta.

Tunnin välein päivittyvä tilastografiikka
https://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/tanaan.html

Reaaliaikainen laskuri
https://eroakirkosta.fi/static/nyt.txt

Eroakirkosta.fi-palvelun tilastografiikkaa laajemmin
https://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/

LISÄTIETOJA:

Petri Karisma
Eroakirkosta.fi-palvelun toinen perustaja
Tiedottaja
040 748 9532

Kaj Torrkulla
Tiedottaja
045 859 3143