Eroa kirkosta Verolaskuri Media Ole mukana Palaute På svenska
Lisätty: 2015-07-22

Tiedote

Suurmoskeija lisää kirkosta eroamista

Evankelis-luterilaisen kirkon rooli suurmoskeijan tukijana näkyy eroakirkosta.fi-palvelussa. Eroajia oli tiistaina noin kaksi kertaa tavallista enemmän.

Palautteissa erosyiksi mainittiin esimerkiksi seuraavia:

- Kirkko on yhteydessä Helsingin suurmoskeijan rakentamiseen ja näin ei palvele, enää yhtä Jumalaa. vaan haluaa levittää Suomeen raakalaista ideologista poliittisuskontoa, joka palvelee kuujumalaa. Hävetkää. Inhottaa, että olen ollutkin mukana verorahoillani tuollaisessa.

- Kauan olen sinnitellyt, mutta tieto ev.lut kirkon aikeista tukea suurmoskeijaa sai lopullisesti pinnani palamaan. Lisäksi homoliittojen vastainen kampanjointi menee suuresti yli hilseeni (vrt. Päivi Räsänen/KD)

- En halua olla tukemassa islamismia Suomessa,enkä missään muuallakaan.

Palvelun tiedottaja Petri Karisma arvioi kuluvan heinäkuun olevan kaikkien aikojen toiseksi paras. Kesän 2013 ennätys johtui Päivi Räsäsen kommenteista Suomen lain ja Raamatun suhteesta. Sen rikkominen edellyttäisi lähes kymmentä tuhatta eroa.

TIEDOKSI TOIMITUKSILLE:

Tiedotteeseen lainatut erosyyt on valittu isommasta joukosta. Osaa kommenteista ei voi julkaista, koska ne rikkoisivat rikoslain pykälää kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Tunnin välein päivittyvä tilastografiikka
https://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/tanaan.html

Reaaliaikainen laskuri
https://eroakirkosta.fi/static/nyt.txt

Eroakirkosta.fi-palvelun tilastografiikkaa laajemmin
https://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/

LISÄTIETOJA:

Petri Karisma
040 748 9532