Eroa kirkosta Verolaskuri Media Ole mukana Palaute På svenska
Lisätty: 2009-11-09

Tiedote 9.11.2009

Eroaalto jatkuu voimistuen Imatralla

Marraskuun ensimmäisen viikon aikana Imatralla on eroakirkosta.fi -palvelun kautta eronnut kirkosta 55 henkilöä. Viime vuonna vastaavana aikana Imatralla erosi 4 henkilöä, ja koko marraskuun aikana erosi 72 henkilöä. Viidennes tämän vuoden Imatran kirkosta eroamisista tehtiin viime viikolla. Imatralaisen kirkosta eroajan keski-ikä marraskuussa on 46 vuotta, kun se vielä syyskuussa oli 32 vuotta.

"Kirkkoherra Marja-Sisko Aallon työhön paluusta alkanut joukkopako Imatran seurakunnassa ei näytä laantuvan. Onko Imatralla menossa jokin laajempi protesti Aaltoa ja koko kirkkoa vastaan?", ihmettelee eroakirkosta.fi tiedottaja Petri Karisma. "Imatralla kirkosta eroaminen ei ole vain nuorten keskuudessa leviävä muoti-ilmiö, vaan myös ns. suuret ikäluokat ovat jättämässä kirkon vieraannuttuaan sen arvomaailmasta," summaa Karisma.

Eroakirkosta.fi-palvelua ylläpitää Tampereen vapaa-ajattelijat ry. Tampereen vapaa-ajattelijat ry on uskonnottomien yhdistys, jonka tavoitteena on muun muassa kaikkien uskontojen ja vakaumusten saattaminen tasa-arvoisiksi sekä uskonnottomien etujen valvonta. Tampereen vapaa-ajattelijat on myös et-opetus.fi- ja uskomaton.fi-projektien taustayhteisö.

Lisätietoja:

Petri Karisma
Eroakirkosta.fi:n tiedottaja
Tampereen vapaa-ajattelijat ry
040-748 9532

Heikki Orsila
Eroakirkosta.fi:n tiedottaja
Tampereen vapaa-ajattelijat ry
040-732 5989